סדנת בישול טבעונית – ליקוט מן הטבע

היקף: מפגש אחד בן 3 שעות ועד 5 מפגשים
מיקום: בכל מקום שבית הספר/מתנ"ס/ הארגון ייבחר
מס' משתתפים: עד 15 בכל קבוצה
מגילאים: 15+ (עד 120)


תחום הליקוט הולך וצובר תאוצה בשנתיים האחרונות, בעיקר בקרב בני נוער אם זה בתנועות נוער ואם זה במסגרות של חוגים והפעלות

מה יהיה בסדנה:
• נכיר את הצמחים שניתן לאכול ישר מן הטבע, או באמצעות תהליך בישול
• נטעם טעמים שונים מהטבע שנמצאים כמעט בכל שדה ליד הבית שלנו
• נלמד לזהות צמחי בר אכילים ונכיר את האיכויות התזונתיות שלהם, וכיצד נכון לשלב אותם בארוחה שלנו


• נלמד מתכונים של בישול צמחי בר – אפשר גם לקבל ספר מתכונים בסיום הסדנה

בסיום כל מפגש נבשל יחד – ארוחת צהריים מלוקטת, מזינה ובריאה. הארוחה טבעונית.


פרטי יצירת קשר: 054-5233303 | info1sagol@gmail.com | חדרה, התחייה 2

 

 

WhatsApp chat
דילוג לתוכן